Thursday, July 28, 2016

ISCIR pentru centrala termica

Foarte multe persoane se bucura astazi de centralele termice deoarece acestea au rolul de a ne face viata mai usoara si mai confortabila. Nu este de mirare de ce romanii opteaza pentru acest tip de incalzire in defavoarea serviciului de incalzire asigurat de oras, in special datorita faptului ca suma investita se va putea recupera in doar cativa ani prin sumele economisite iarna de iarna.
Cu toate acestea, instalarea unei centrale termice implica mai multi pasi care presupun o perioada mai lunga de timp pana cand clientii sa poata acumula toate hartiile necesare, insa Pro Constructo intervine in acest caz si asigura consilierea mult dorita de clienti. Iscir este organizatia care se ocupa de emiterea autorizatiilor de functionare a centralelor termice, astfel ca clientii trebuie sa se orienteze catre acestea in primul rand.
Documentele necesare
Pentru punerea in aplicare a centralei termice, Iscir impune necesitatea a catorva documente, insa clientii trebuie sa creeze un dosar cu diferite acte ce urmeaza a fi primite de la mai multe institutii, caz care ii pune pe multi pe ganduri, intrucat birocratia implica foarte mult disconfort. Astfel, dupa ce este finalizata lucrarea de punere in functiune a instalatiei, este nevoie de un act special in acest sens, in timp ce toate hartiile aferente centralei trebuie copiate pentru a fi atasate la dosar, printre care facturi, certificatul de garantie etc.
In plus, doar firmele care sunt autorizate de Iscir centrala termica pot opera in acest domeniu, iar acestea trebuie sa aduca dovada obtinerii autorizatiei si atasata la dosarul clientilor. Cu toate acestea, Pro Constructo are o mare experienta in domeniu, astfel ca printre serviciile publice se numara si cel al obtinerii autorizatiilor necesare, pentru ca niciun client sa nu mai urmeze lungul drum al birocratiei. Serviciile complete vin in ajutorul tuturor, iar consilierea este asigurata de la prima pana la ultima etapa.


Sunday, July 10, 2016

Avantaje ISO 9001



In contextul conditiilor economice instabile din tara noastra, multe companii nu reusesc sa faca fata competitiei tot mai stranse si sunt fortate sa declare falimentul. Asfel, doar cele mai profesioniste firme pot rezista pe piata, iar prin dobandirea unui portofoliu bogat si castigarea increderii unui numar ridicat de clienti, se poate asigura succesul. Cu toate acestea, exista si metode prin care specialisti ai domeniului sa poata ajuta aceste firme sau chiar institutii ale statului, iar prin intermediul lor, sa se imbunatateasca intreaga activitate. 

Asadar, o solutie este reprezentata de certificatele ISO care reprezinta niste standarde impuse cu privire la managementul calitatii produselor si serviciilor. Poate cel mai ravnit certificat este ISO 9001, intrucat acesta poate sa ajute companiile aflate in dificultate, prin impunerea unor reguli stricte, in urma carora activitatea sa devina una mai eficienta, angajatii sa aiba parte de conditii mai bune de lucru, iar per total sa se obtina rezultate mai bune. Pe aceasta cale, clientii au asigurarea ca pot colabora cu o companie de incredere ce acorda o atentie sporita necesitatilor si dorintelor clientilor, furnizorilor si posibililor colaboratori.

Pentru a putea dobandi o serie de certificate ISO este nevoie de apelarea la companiile specializate ale domeniului ce pot asigura consultanta necesara si alcatuirea planului adecvat in functie de conditiile intalnite la fiecare firma. 

Avantaje 

Pe langa faptul ca fiecare companie isi va putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, se vor crea si relatii mai stranse intre angajati si conducere, si implicit conditii mai placute de munca pentru fiecare. Angajatii vor deveni mai eficienti, iar cu ajutorul lor se va obtine si un profit mai mare. Un certificat ISO 9001 este o vazut ca o garantie a seriozitatii fiecarei companii, iar clientii vor tinde sa le prefere pe acestea, in timp ce competitorii vor fi exclusi din ce in ce mai mult.