Sunday, July 10, 2016

Avantaje ISO 9001



In contextul conditiilor economice instabile din tara noastra, multe companii nu reusesc sa faca fata competitiei tot mai stranse si sunt fortate sa declare falimentul. Asfel, doar cele mai profesioniste firme pot rezista pe piata, iar prin dobandirea unui portofoliu bogat si castigarea increderii unui numar ridicat de clienti, se poate asigura succesul. Cu toate acestea, exista si metode prin care specialisti ai domeniului sa poata ajuta aceste firme sau chiar institutii ale statului, iar prin intermediul lor, sa se imbunatateasca intreaga activitate. 

Asadar, o solutie este reprezentata de certificatele ISO care reprezinta niste standarde impuse cu privire la managementul calitatii produselor si serviciilor. Poate cel mai ravnit certificat este ISO 9001, intrucat acesta poate sa ajute companiile aflate in dificultate, prin impunerea unor reguli stricte, in urma carora activitatea sa devina una mai eficienta, angajatii sa aiba parte de conditii mai bune de lucru, iar per total sa se obtina rezultate mai bune. Pe aceasta cale, clientii au asigurarea ca pot colabora cu o companie de incredere ce acorda o atentie sporita necesitatilor si dorintelor clientilor, furnizorilor si posibililor colaboratori.

Pentru a putea dobandi o serie de certificate ISO este nevoie de apelarea la companiile specializate ale domeniului ce pot asigura consultanta necesara si alcatuirea planului adecvat in functie de conditiile intalnite la fiecare firma. 

Avantaje 

Pe langa faptul ca fiecare companie isi va putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, se vor crea si relatii mai stranse intre angajati si conducere, si implicit conditii mai placute de munca pentru fiecare. Angajatii vor deveni mai eficienti, iar cu ajutorul lor se va obtine si un profit mai mare. Un certificat ISO 9001 este o vazut ca o garantie a seriozitatii fiecarei companii, iar clientii vor tinde sa le prefere pe acestea, in timp ce competitorii vor fi exclusi din ce in ce mai mult.

No comments:

Post a Comment