Thursday, July 28, 2016

ISCIR pentru centrala termica

Foarte multe persoane se bucura astazi de centralele termice deoarece acestea au rolul de a ne face viata mai usoara si mai confortabila. Nu este de mirare de ce romanii opteaza pentru acest tip de incalzire in defavoarea serviciului de incalzire asigurat de oras, in special datorita faptului ca suma investita se va putea recupera in doar cativa ani prin sumele economisite iarna de iarna.
Cu toate acestea, instalarea unei centrale termice implica mai multi pasi care presupun o perioada mai lunga de timp pana cand clientii sa poata acumula toate hartiile necesare, insa Pro Constructo intervine in acest caz si asigura consilierea mult dorita de clienti. Iscir este organizatia care se ocupa de emiterea autorizatiilor de functionare a centralelor termice, astfel ca clientii trebuie sa se orienteze catre acestea in primul rand.
Documentele necesare
Pentru punerea in aplicare a centralei termice, Iscir impune necesitatea a catorva documente, insa clientii trebuie sa creeze un dosar cu diferite acte ce urmeaza a fi primite de la mai multe institutii, caz care ii pune pe multi pe ganduri, intrucat birocratia implica foarte mult disconfort. Astfel, dupa ce este finalizata lucrarea de punere in functiune a instalatiei, este nevoie de un act special in acest sens, in timp ce toate hartiile aferente centralei trebuie copiate pentru a fi atasate la dosar, printre care facturi, certificatul de garantie etc.
In plus, doar firmele care sunt autorizate de Iscir centrala termica pot opera in acest domeniu, iar acestea trebuie sa aduca dovada obtinerii autorizatiei si atasata la dosarul clientilor. Cu toate acestea, Pro Constructo are o mare experienta in domeniu, astfel ca printre serviciile publice se numara si cel al obtinerii autorizatiilor necesare, pentru ca niciun client sa nu mai urmeze lungul drum al birocratiei. Serviciile complete vin in ajutorul tuturor, iar consilierea este asigurata de la prima pana la ultima etapa.


No comments:

Post a Comment