Sunday, August 7, 2016

Certificarea Pram absolut necesara

Conform specialistilor este nevoie ca instalatiile electrice sa fie verificate la anumite perioade de timp, tinand cont de rigorile legii, astfel incat acestea sa nu se deterioreze, sa aiba o durata mai lunga de viata si sa se evite scurt circuitele, distrugerea aparatelor conectate sau uzarea izolatiilor. Pentru astfel de servicii este nevoie de o companie specializata in domeniu si care sa beneficieze de certificare PRAM. Pro Constructo ofera cele mai bune astfel de servicii, intrucat angajatii au dobandit experienta in multi ani de activitate, fiind profesionisti, rabdatori si respecta cu strictete fiecare programare.

Verificari necesare

Acestia vor efectua mai multe teste, printre care rezistenta izolatiilor, curentul care circula de la o unitate la alta, continuitatea centurii, dar si verificarea tuturor aparatelor in amanunt. Astfel, verificarea PRAM este una la care apeleaza tot mai multe persoane, in special cei care isi doresc sa cumpere un apartament, intrucat pe aceasta cale afla mai multe despre starea instalatiei.
Specialistii recomanda ca o astfel de verificare sa se efectueze la fiecare jumatate de an sau in cel mai rau caz la fiecare 12 luni. La finalul procedurii se alcatuieste un raport care cuprinde o serie de informatii precum care au fost conditiile in care s-au efectuat testele, aparatura utilizata, dar si numele specialistului.

Specialisti


Pro Constructo s-a remarcat de-a lungul anilor prin profesionalismul de care a dat dovada, astfel ca mii de clienti au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. In plus, acestia ofera consultanta, astfel incat fiecare client sa aiba la cunostinta tot ceea ce se efectueaza, chiar daca nu au cunostinte in domeniu. Mai mult, ori de cate ori este nevoie de o achizitie, specialistii indruma clientii catre cea mai buna alegere in functie de nevoile reale, dar si tinand cont de costurile implicate, eficienta si durata de viata.

No comments:

Post a Comment