Sunday, August 14, 2016

Preturile regimului hotelier din Brasov

Brasovul reprezinta unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, iar imprejurimile sale sunt recunoscute in toata lumea, in special datorita legendelor cu Dracula. Transilvania este o zona renumita pentru frumusetea locurilor gazduite, iar multi turisti aleg sa se relaxeze aici pe toata durata anului, indiferent de anotimp. Iarna este promis un peisaj de vis, in timp ce vara este ideala pentru cei care doresc sa se adaposteasca de temperaturile uriase.

Fiind o zona populara, aici se regasesc numeroase hoteluri si pensiuni, cu oferte care mai de care mai atractive, iar acestea se ocupa in scurt timp, astfel ca cei care isi doresc sa se cazeze trebuie sa se grabeasca sau sa se orienteze din timp.

Regimul hotelier

In schimb, exista si multi turisti care se orienteaza catre inchirieri pe noapte in Brasov intrucat acest sistem promite numeroase avantaje. In primul rand, datorita regimului hotelier ai posibilitatea de a te caza chiar in inima orasului in full sezon, la preturi mult mai avantajoase decat la hotel. In plus, oricine isi doreste sa se simta in vacanta ca acasa, insa atmosfera „oficiala” impusa de hoteluri nu promite confortul dorit de multi dintre turisti.

Avantaje

Poate ca cel mai important avantaj descoperit de cei care cauta inchirieri pe noapte in Brasov este reprezentat de tarifele scazute. Pentru un apartament cu doua camere se poate plati 150 de lei, suma pentru care se poate gasi cazare doar la pensiunile din apropiere. In schimb, in apartament pot fi cazate si 4 persoane, caz in care tariful se imparte si devine si mai avantajos.

Nu trebuie omis faptul ca o camera de hotel este de regula minuscula si nu dispune de spatiu suficient pentru o sedere confortabila. In acelasi timp, in cazul regimului hotelier, oaspetii se bucura de minim 30 de metri patrati, spatiu in care sa isi poata lasa bagajele si sa se desfasoare dupa bunul plac. 

No comments:

Post a Comment