Thursday, October 29, 2015

Microfon spion si camera auto



Oricine isi doreste sa se simta ca un tanar James Bond si sa aiba posibilitatea de a-si inregistra locuinta si persoanele prezente in aceasta, motiv pentru care aveti nevoie de o camera spion. In ziua de azi, datorita evolutiei tehnologiei exista numeroase modalitati de spionare a unei alte persoane(de exemplu prin folosirea unui microfon spion), iar cele mai bune camere spion sunt cele care sunt deghizate in obiecte aparent obisnuite si ascunse la vederea oricui. Aceste camere spion pot ajuta la fotografierea sau inregistrarea video a unei tinte sau pur si simplu pentru supravegherea discreta a bunurilor din locuinta, autoturism sau garaj. 

Multe persoane folosesc camere spion pentru a supraveghea activitatea bonelor angajate sau pur si simplu pentru a captura anumite momente alaturi de prieteni.

Una dintre cele mai ravnite camere spion din ziua de azi este ascunsa in corpul unui pix. Unele dintre ele pot veni la pachet cu un card micro SD cu capacitate de stocare de 8 GB sau fara, cel din urma fiind achizitionat separat daca este nevoie. Prin intermediul acestuia se pot realiza videouri in format avi, cu conversatii, sedinte sau ore de la scoala. Un pix este total discret, si nici macar cea mai paranoica persoana nu va sesiza ca acesta ascunde de fapt o camera video. Acest dispozitiv este potrivit pentru a fi folosit la birou, la scoala sau acasa si are avantajul ca este portabil si poate fi luat oriunde fara a starni suspiciunea nimanui.

Un alt model popular este camera spion deghizata intr-o bricheta, care de fapt gazduieste o memorie flash si o camera video. Acest dispozitiv este realizat special pentru a spiona persoanele aflate intr-o pauza de tigara sau poate fi lasat pe birou pentru a observa cine trece pe undeva. Din nefericire, acest dispozitiv nu functioneaza ca bricheta, insa lasand acest aspect la o parte, o camera spion-bricheta poate reprezenta alegerea potrivita.

No comments:

Post a Comment